Ladataan traileria...
Jättiläinen

Huom! Aleksi Salmenperän vierailu ei toteudukaan maanantaina 4.4. sillä ohjaajalle on ilmaantunut ylitsepääsemätön este. Pyrimme järjestämään vierailun toisella ajankohdalla. Pahoittelut! Mahdollisia lippupalautuksia voi tiedustella osoitteesta kino.sheryl@gmail.com

 

Nuori ja kunnianhimoinen virkamies Jussi (Joonas Saartamo) saa käsiteltäväkseen valtavan nikkelikaivoksen ympäristöluvan Kainuussa. Karismaattisen ja voimakastahtoisen Pekka Perän (Jani Volanen) johtama Talvivaara käyttää täysin uutta metodia mineraalien keräämiseen.

 

Kaivos on tuomassa paikkakunnalle sinne kipeästi kaivattuja uusia työpaikkoja. Pikku hiljaa Jussi alkaa epäillä, ettei hänelle ehkä ole kerrottu koko totuutta. Uusi bioliuotusprosessi ei olekaan aivan niin harmiton kuin hänen on annettu ymmärtää.

 

Pian Jussin pöydälle saapuu samaa kaivosta koskeva lisähakemus. Hänen ulottuvilleen tulee myös uusi, mielenkiintoinen työtarjous ja mahdollisuus aloittaa alusta. Jussin täytyy päättää missä joukkueessa hän pelaa vai pelaako ollenkaan?

 

Katso elokuvan traileri tästä.

Kesto: 1h 37min