Ladataan traileria...
Maggie

Tätä elokuvaa esitetään Helsingissä vain Kino Sherylissä!

 

Maggie (Abigail Breslin) on teini-ikäinen tyttö, joka sairastuu vakavasti. Maggie saa tartunnan, joka muuttaa kantajansa pikkuhiljaa zombieksi. Maggien isä, Wade (Arnold Schwarzenegger) pysyy järkähtämättömästi tyttärensä rinnalla, vaikka muutos on jo alkanut...

 

Schwarzenegger yllättää positiivisesti tekemällä yhden näyttelijäuransa poikkeuksellisimmista suorituksista. Seitsemääkymppiä lähestyvä actionsankari tarttuu ensi kertaa hyvin erilaiseen rooliin ja lopputulos on kerännyt valtavasti kehuja. Christopher Bournen sanoin "Schwarzenegger delivers one of his finest and most effective performances here, the most dialed back and restrained he's ever been."

 

29.5. ensi-illassa nähtävä Maggie on monella tapaa poikkeuksellinen elokuva. Walking Deadin ennennäkemättömän suosion siivittämä zombie-elokuvien uusi tuleminen ei näytä hiipumisen merkkejä. Draamaelokuvina uudelleen keksitty kulttigenre täydentyy enemmän actionrooleistaan ja "kuvernaattorina" kuunostautuneen Arskan tähdittämällä Maggiella. Elokuva on sekoitus indie-leffaa ja Hollywood-tuotantoa, joka sekoittelee sujuvasti elementtejä useista tyylilajeista. Pohjimmiltaan Maggie on vertauskuvallinen draamaelokuva sairaudesta ja luopumisesta, verenhimoisilla zombie-mausteilla ja Ison Arskan ylistystä keränneellä näyttelijänsuorituksella ryyditettynä.

 

Katso traileri.

 

Perjantaina 29.5. elokuvaa ennen nähdään Aalto-yliopiston elokuvaopiskelijoiden lyhytelokuva klo 17:30. Lyhytelokuvanäytökset ovat osa Aalto Festivalia!

Kesto: 1h 35min