Ladataan traileria...
Matka minuksi

Elokuva nuorista naisista, riittämättömyyden tunteesta ja itsensä löytämisestä.


Matka minuksi seuraa kolmea nuorta naista, Elliä, Lauraa ja Juuliaa, joita yhdistävät omasta elämästä kertovat blogit – oman elämän jakaminen internetissä tuntemattomien kanssa, sekä kamppailu itsen ja nyky-yhteiskunnan vaatimusten kanssa.


Elli haluaa lopettaa pro-anoreksia -blogin pitämisen, ja palata takaisin yliopistolle pitkänsairasloman jälkeen. Itsekontrollin kanssa tasapainoileva Laura haluaa päästä terapeutin avulla eroon itseinhosta ja masennuksesta, jotta voisi lähteä opiskelemaan Japaniin. Juulialla on muotiblogi, ja 40 000 kuukausittaista seuraajaa, mutta silti blogin pitäminen on myös yksinäistä työtä, ja tuntemattomien ihmisten kohtaaminen kasvotusten tuntuu epämukavalta.


Matka minuksi heijastelee yhteiskunnan suorituskeskeisyyttä: Millaisia vaatimuksia ”elämässäpärjääminen” edellyttää nuorilta, ja kuinka kauaskantoisia seurauksia sillä voi olla. Samalla se on elokuva matkasta kohti ehjää ja kokonaista minuutta, jonka voi ehkä saavuttaa vasta kun onnistuu hyväksymään oman itsen ja maailman epätäydellisyyden.

 

Elokuvan ohjaaja Mina Laamo esittelee elokuvan 29.9. Elokuvan jälkeen on mahdollisuus keskustella ohjaajan kanssa.

 

Elokuvan traileri

Kotisivut Kesto: 1h 15min