Ladataan traileria...

R&A: Virtual Reality lyhytelokuvia

R&A: Virtual Reality lyhytelokuvia

Lyhytelokuvat ovat Helsingissä järjestetyn kansainvälisen Virtual Reality -elokuvantyöpajan tuotoksia. Elokuvat projisoidaan yleisöstä valitun vapaaehtoisen katsojan virtuaalilasien läpi valkokankaalle. Näytöksen yhteydessä käydään keskustelua VR-elokuvanteosta tekijöiden johdolla. Elokuvat ovat koettavissa myös VR Loungessa Elisa Kulmassa (Aleksanterinkatu 19), missä katsojalle tarjoutuu immersiivisempi kokemus virtuaalilasien kautta.

 

Virtual Reality -elokuvat elävät vielä kokeellista ja innovatiivista kauttaan, joten luvassa on mielenkiintoisia tulkintoja tarinankerronnasta sekä värikkäitä visuaalisia kokeiluja.

 

VR -elokuvatyöpaja on Euphoria Borealiksen projekti, joka kokosi neljäkymmentä VR-elokuvantekijää ympäri maailmaa Helsinkiin. Työpajaan osallistuvat käsikirjoittivat, kuvasivat ja editoivat sen aikana lyhytelokuvia. Työpaja tutkii, miten elokuvallinen tarinankerronta muuttuu, kun katsoja muuttuu kokijaksi, pääsee osaksi tarinaa ja voi itse päättää katseensa suunnan.

 

Tule paikalle saamaan esimakua tulevaisuudesta!

Rakkautta & Anarkiaa -näytösten lippuja voi ostaa R&A:n omasta nettikaupasta tai paikan päältä Kino Sherylistä. Paikan päältä voi ostaa lippuja vain Kino Sherylissä järjestettäviin festivaalinäytöksiin. Lippukassalta voi myös ostaa sarjakortteja. Lisää tietoa festivaalin lipunmyynnistä R&A:n sivuilta. Liput muihin Kino Sherylin näytöksiin voi ostaa teatterin lippukassalta.

Kesto: 2h 0min