Ladataan traileria...

Rölli ja kaikkien aikojen salaisuus (FI)

K-3
Rölli ja kaikkien aikojen salaisuus (FI)

Harmaahapsinen Rölli ja nuori Juurakko-tyttö ovat ystävystyneet huomattuaan, että heitä yhdistää samanlainen tausta. He molemmat ovat aikoinaan tippuneet taivaalta pienissä nyyteissä. Rölli putosi vanhan variksen nokasta ja Juurakko tipahti haikaralta. Kumpikaan heistä ei tiedä, mistä he tarkalleen ovat tulleet ja mihin he alun perin olivat matkalla.

 

Yllättäen Rölli ja Juurakko saavat kuulla uskomattoman uutisen: jossain kaukana, vuorten, metsien ja meren toisella puolella, on paikka nimeltään Kaikkien Aikojen Alku. Sieltä haikarat lähtevät aina viemään pieniä vauvoja nyyteissään uusiin koteihinsa. Röllin ja Juurakon uteliaisuus herää.Ystävykset heittäytyvät yhteiseen seikkailuun ja lähtevät matkalle kohti Kaikkien Aikojen Alkua. He ylittävät lumihuippuisen Ikivuoriston, samoavat läpi satumaisen Ikimetsän ja lämpöä väreilevän Ikiaavikon. He purjehtivat kaarnalautalla valtavien Kelluvien kallioiden ohi ja löytävät tiensä sinisenä välkehtivälle Loputtomalle merelle.

 

Unohtumaton seikkailu opettaa ystävyksille, että suuria haaveita ei voi saavuttaa pelkällä uhmalla ja itsepäisyydellä. Elämässä tarvitaan myös ymmärrystä ja oikeudenmukaisuutta.

 

Taavi Vartia
 
Taavi Vartia
 
Rölli - Allu Tuppurainen
Juurakko - Linnéa Röhr
Milli Menninkäinen/Usvasaaren neito - Alina Tomnikov
Usvasaaren poika - Amos Brotherus
Kylän Vanhin - Turkka Mastomäki
Laulunopettaja - Krista Kosonen
Sähinä - Iina Kuustonen
Seppä - Kai Lehtinen
Iso-Rölli - Jari Kotilainen
Kesto: 1h 20min