Ladataan traileria...

Sherlock: The Abominable Bride

K-16
Sherlock: The Abominable Bride

“Tohtori John Watson, on iloni esitellä teille herra Sherlock Holmes.”

 

Olemme nähneet tämän ennenkin – mutta entä jos aikakausi olisikin avian toinen, jos tarina sijoittusikin viktoriaaniseen aikaan? Mitä jos maailman kuuluisin konsultoiva etsivä ja hänen paras ystävänsä asuisivat Baker Streetillä höyryjunien, hevoskärryjen ja silinterihattujen aikaan? Tapaa vuoden 1895 Sherlock!

 

Jotkin asiat eivät tosin koskaan muutu. Kumppanuus, seikkailuhenki ja tietysti… murhat. Miksi Thomas Ricoletti yllättyy nähdessään vaimonsa vanhassa hääpuvussaan? Koska hän kuoli vain muutama tunti sitten. Nyt rouva Ricolettin haamu vaeltaa kaupungin kaduilla kosto mielessään. Holmesin ja Watsonin on pantava peliin kaikki nokkeluutensa, kun heillä on vastassaan koston enkeli haudan takaa. Totuus kammottavasta morsiamesta paljastuu vielä!

 

BBC Worldwide ja Kuusan Kino tuovat kauan ja hartaasti odotetun Sherlock-sarjan seuraavan osan valkokankaille myös Suomessa, heti vuoden 2016 ensipäivinä.

 

Emmy-palkitut Benedict Cumberbatch ja Martin Freeman nähdään nyt ensi kertaa valkokankailla ylistetyissä rooleissaan Sherlock Holmesina ja tohtori Watsonina. The Abominable Bride esitetään maanlaajuisesti alkaen 3.1.2016. Esityspäivät ja –ajat voivat vaihdella teattereittain. Mukana eventissä on täyspitkän erikoisjakson lisäksi mukana 20 minuuttia lisämateriaalia, jossa sarjan tuottaja ja kirjoittaja Steven Moffat esittelee lähemmin 221B Baker Streetin asuntoa, ja sarjan pääosanesittäjät vievät katsojat sarjan kulissien taa.

Kesto: 1h 50min