Ladataan traileria...

Viraali (ensi-ilta, yksityisnäytös)

K-3
Viraali (ensi-ilta, yksityisnäytös)

Viraali on episodielokuva, jonka tarina kuvaa useamman ikäpolven edustajia törmäyskursseilla itsensä ja toistensa kanssa. Elokuvan päähenkilöihin kuuluvat nuori läpimurtoon pyrkivä räppäri, rikollisille teille ajautuva hakkeri, syöpäpotilas ja pankkiiri sekä poliisi, joka rakastuu kansainvälisestä urasta haaveilevaan muusikkoon. Urbaani Helsinki tarjoaa näyttämön tarinalle, jossa virtuaalinen ja globaali todellisuus tarjoaa vuoroin haasteita, vuoroin mahdollisuuksia.

 

Elokuvan tarinat lomittuvat ja lopulta kaikki ovat yhteydessä toisiinsa, kun elämän perusmekanismit toistuvat niin pienissä kuin suurissa asioissa. Tekojemme vaikutukset leviävät ja koskettavat aina jotakuta myös fyysisesti, vaikka toimemme tapahtuisivatkin virtuaalimaailmassa.


Viraali esittelee yleisölle lukuisia tuoreita kasvoja, mukaan lukien nousevat tähdet Frans Isotalon (mm. Uusi päivä -tv-sarja) ja Saga Sarkolan (mm. Saattokeikka). Muita päärooleja näyttelevät Anne Polvi, Mika Melender, Vili ”WIL” Korteniemi ja Visa Sarparanta. Musiikki on yksi elokuvan tärkeistä elementeistä, ja valkokankaalla nähdäänkin sopivasti myös rap-artisti Karri ”Paleface” Miettinen ja muusikko-juontaja Roope Salminen.

Kotisivut Kesto: 1h 51min