Ladataan traileria...
Warcraft: The Beginning


Warcraft: The Beginning on Legendary Picturesin ja Universal Picturesin eeppinen seikkailuelokuva maailman mullistavasta taistelusta, joka pohjautuu Blizzard Entertainmentin luomaan kansainväliseen ilmiöön.

 

Azerothin rauhallinen valtakunta on sodan kynnyksellä, kun sen asukkaat kohtaavat pelottavan valloittajakansan. Omaa kuolevaa maailmaansa pakenevat örkkisoturit ovat valinneet heidän asuinpaikkansa uudeksi alusmaakseen. Kun kahden maailman välille avautuu portaali, yhtä armeijoista uhkaa tuho valloittajan käsissä, toista riutuminen sukupuuttoon. Toisiaan vastaan käyvistä joukoista nousee kaksi sankaria, joiden kohtaaminen määrää heidän perheensä, kansansa ja kotinsa kohtalon.

 

Näin alkaa huikea saaga vallasta ja uhrauksista. Sodalla on monet kasvot ja jokainen taistelee jonkin asian puolesta.

Kesto: 2h 3min

Kesäkuusta lähtien lippujen ostaminen netistä ei enää ole mahdollista. Lippuja voi edelleen varata nettisivujemme kautta. Kino Sherylin sali verrattaen suuri ja se tulee harvoin ääriään myöten täyteen. Paikkoja siis riittää kaikille lähes aina. Voit kuitenkin varata liput etukäteen ja maksaa ne kassalla käteisellä, kortilla tai erilaisilla kulttuuriseteleillä. Lue lisää lipuista ja maksuvälineistä täältä. Tervetuloa elokuviin!