Ladataan traileria...

Wheels of Freedom -erikoisnäytös

Wheels of Freedom K-3
Wheels of Freedom -erikoisnäytös

WHEELS OF FREEDOM on erilainen roadmovie, jossa liikkeelle lähdetään 9 km tunnissa kulkevalla sähköpyörätuolilla – määränpäänä Lissabon. Se on elokuva unelmien tavoittelusta, siitä vaikeasta polusta joka usein jää onnistumistarinoiden varjoon.

 

Tule kokemaan elokuvanäytös kuvailutulkkauksen avulla! MOVIEREADING-älylaitesovelluksen avulla saat laadukkaan kuvailutulkkauksen elokuvasta teatterissa suoraan omiin kuulokkeihisi. Lataa MOVIEREADING sovelluskaupasta älylaitteelle etukäteen.

 

Kuvailutulkkaus on visuaalisuuden sanallistamista, jonka ansiosta näkövammainen pääsee yhdenvertaisena osalliseksi visuaalisesta kulttuurista ja tiedosta. Kuvailutulkkauksen kokeileminen voi olla myös heikkonäköisille ja näkeville hyödyllinen, näkökulmaa antava kokemus. Lisätietoa aiheesta: http://www.kulttuuripalvelu.fi/kuvailutulkkaus

 

Elokuvan oma ääniraita kuuluu näytöksessä, eli elokuvan voi katsoa myös tavallisena näytöksenä ilman kuvailutulkkausta. Elokuva esitetään myös CCAP-tekstityksillä kuulovammaisille ja huonosti kuuleville.

 

Kieli: suomi
Tekstitys: suomi (CCAP)

Kesto: 1h 18min