Kurssit ja leirit

Kino Sherylin leffakurssi ja leffaleirit keväällä 2017

Leffaleiri “Äksdee” hiihtolomaviikolla (20.-24.2. ma-pe klo 9-15)
Leffakurssi keskiviikkoisin (18.1.-29.3. klo 17:30-19)

 

Leffaleiri

Kino Sherylin leffaleirillä sekoilulle ja naurulle ei näy loppua, sillä tällä kertaa leiriteemana toimii komedia. Hullun hauskan meiningin lomassa pohditaan, mistä syntyy hyvä vitsi ja miten se toimii elokuvassa. 7-12 -vuotiaille suunnatulla leririllä elokuvien tekemiseen pääseen tutustumaan monipuolisesti. Ohjelma kattaa koko elokuvantekoprosessin käsikirjoittamisesta kuvaamiseen.

Leiri tapahtuu hiihtolomaviikolla 20.-24.2. ma-pe klo 9-15. Leirin hintaan (175€) sisältyy niin ammattitaitoinen opetus, materiaalit ja välineet, kuin päivittäinen lämmin lounas sekä välipala. Sisarusalennus 10€. Leirin ojaajina toimivat Aalto ARTSin kuvataidekasvattajat.

 

Leffakurssi

9-16 vuotiaille suunnatulla leffakurssilla tutustutaan kevätkaudella 2017 elokuvalliseen tarinankerrontaan. Kurssi järjestetään yhteensä 10 kertaa. Leffakurssi kokoontuu keskiviikkoisin (18.1.-29.3. klo 17:30-19). Kurssi ei kokoonnu hiihtolomaviikolla 22.2.

Leffakurssin hintaan (125€) sisältyy ammattitaitoinen opetus Aalto ARTSin kuvataidekasvattajien toimesta sekä materiaalit ja välineet. Sisarusalenus 10€. Leffakurssilla vierailee myös asiantuntijoita kertomassa elokuvamaailmasta.

Opetuksessa huomioidaan osallistujien taidot ja kiinnostuksen kohteet. Leffaleiri ja -kurssi sopivat niin ensikertalaisille kuin myös Kino Sherylin Leffakerhon konkareille.

 

Ilmoittautuminen ja lisäinfo:

Ilmoittautaudu leirille ja leffakursseille oheisella lomakkeella. Ilmoittautuminen on sitova. Sairastapauksissa leirin hinnasta voidaan hyvittää 50% lääkärintodistuksella.

Lisätiedot ja kysymykset:
kino.sheryl.kuvis@gmail.com / 0407173328

Ilmoittautumislomake

Ilmoittajan nimi*
Lapsen nimi*
Lapsen ikä*
Huoltajan puhelinnumero*
Sähköposti*
Osallistumen*

Allergia tai erikoisruokavalio? (Jos osallistuu leirille)
Leiriläinen saa lähteä omatoimisesti kotiin klo 15*
Kuvauslupa

Muuta

Varmistamme että olet ihminen: vastaa seuraavaan kysymykseen

Paljonko on 1 plus 5?