Liput

Kino Sheryl avautuu uudelleen syksyn 2018 aikana osoitteeseen Kaikukatu 4. Päivitämme lisätietoja näille sivuille kesän aikana. Jos sinulla on kiireisiä kysymyksiä elokuvateatteriimme liittyen vastaamme sähköpostiin kino.sheryl@gmail.com

 

Lippuja näytöksiin voi ostaa ja varata Kino Sherylin kassalta sekä täältä nettisivuilta. Ohjelmistosta näet kaikki tulossa olevat näyökset. Klikkaamalla elokuvan kuvaa näet kyseisen elokuvan kaikki tulevat näytökset. Lippujen ostaminen sivuilta toimii parhaiten tietokoneella.

 

Alla on lisää tietoa hinnastosta, alennuksista ja sarjalipuista. Myös verkkokaupasta voi ostaa alennusryhmien lippuja. Lipun luokan voi vaihtaa verkokaupassa klikkaamalla lipun vieressä "vaihda" -linkkiä.


Normaalihintaiset liput

Arkinäytökset (ma-to) €

Viikonloppunäytökset (pe-su), arkipyhät ja ensi-illat €


Alennusryhmien liput

Alle 12v. lapset, eläkeläiset, siviilipalvelusmiehet, varusmiehet ja työttömät. Alennuksen saaminen edellyttää korttia tai muuta todistusta.

Arkinäytökset (ma-to) €

Viikonloppunäytökset (pe-su), arkipyhät ja ensi-illat €


Opiskelijaedut

Korkeakouluopiskelijat, jatko-opiskelijat, lukiolaiset ja ammattikoululaiset. Alennuksen saaminen edellyttää opiskelijakorttia.

Arkinäytökset (ma-to) €

Viikonloppunäytökset (pe-su), arkipyhät ja ensi-illat €

Viikonloppunäytökset (pe-su), arkipyhät ja ensi-illat TOKYO ry:n jäsenille €


Sarjakortit

Kino Sheryl myy myös sarjakortteja. 40€ hintainen kortti oikeuttaa viiteen elokuvakäyntiin ja on voimassa puoli vuotta myyntipäivästä. Vanhentuneen sarjakortin voi aktivoida uudelleen viiden euron maksusta, jolloin korttiin tulee uudet kuusi kuukautta käyttöaikaa. Sarjakortilla voi lunastaa lippuja kaikkiin normaalihintaisiin näytöksiin. Sarjakortti ei käy festivaalinäytöksiin tai Event Cinema -näytöksiin.


Maksuvälineet

Kassalla maksuvälineinä käyvät käteinen, pankki- ja luottokortit, sekä paperiset Smartum-setelit, Virikesetelit ja Tyky-Kuntosetelit. Nettisivuilla lippusotokset voi maksaa verkkopankin kautta. Verkkokaupan toimitusehdot löytyvät klikkaamalla tästä.