Yhteystiedot

Kino Sheryl sulkee ovensa Arabianrannassa kesäkuussa. Teatterin viimeiset yleisönäytökset pyöritetään sunnuntaina 11.6.2017.  Kiitämme kaikkia asiakkaitamme ja elokuvan ystäviä kuluneista vuosista.

 

Kino Sheryliin pääsee kahdelta suunnalta. Arabiankadun puolelta teatteriin pääsee nousemalla Kaj Franckin aukiolta, ratikoiden 6 & 8 päätepysäkiltä, kiviset portaat ylös. Ylhäältä tasanteelta näet jo sisäänkäyntimme. Suosittelemme käyttämään tätä sisäänkäyntiä, sillä se on auki aina kun meillä on näytöksiä. Tälle sisäänkäynnille löydät Reittioppaalla parhaiten kun haet määränpäätä "Kaj Franckin aukio 2". Huom! Tämä ei ole postiosoitteemme. Postiosoitteemme löydät alta.

Sisään pääsee myös Hämeentien puolelta, Aalto ARTSin (ent. Taideteollisen korkeakoulun) pääsisäänkäynniltä osoitteesta Hämeentie 135 C. Tämä sisäänkäynti aukeaa aina puoli tuntia ennen kunkin näytöksen alkua ja on muutoin lukittu. Tälle sisäänkäynnille löytää Reittioppaan avulla kun hakee määränpäällä "taikki".

Hämeentien puolen sisäänkäynti on esteetön ja salista löytyy yläriviltä neljä pyörätuolipaikkaa. Henkilökunta auttaa pyydettäessä.


Lipunmyynti ja ovet avautuvat puoli tuntia ennen ensimmäistä näytöstä.

Busseilla 52, 68, 71, 71V, 74 ja 506 sekä ratikoilla 6 & 8 pääsee perille asti.

Postiosoite
Kino Sheryl Oy
c/o Aalto-yliopisto
PL 31000
00076 AALTO

Y-tunnus: 2654418-8

 

Sosiaalinen media
Facebook
Twitter
Instagram
 

Puhelin
040 1706602

Numero käytössä
teatterin ollessa auki.

Phone in use when
the cinema is open.