Oma näytös

Oman näytöksen järjestäminen

Kino Sheryliä voi vuokrata elokuvien yksityisnäytöksiin tai muihin elokuvatapahtumiin. Teatterissa on myös mahdollista järjestää esim. lasten synttärijuhlia normaalien yleisönäytösten yhteydessä, jolloin salia ei tarvitse erikseen vuokrata. Synttäreistä löydät lisää tietoa alta. Mikäli olet kiinostunut järjestämään juhlat tai vuokraamaan tilojamme, pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse. Ohjeet löytyvät tämän sivun alalaidasta.

Mikäli sinulla itselläsi on elokuva jonka haluaisit esittää Kino Sherylissä, tai olet järjestämässä elokuvafestivaalia, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen kino.sheryl<ät>gmail.com. Lisääntyneen kysynnän ja rajallisen aikataulun vuoksi emme valitettavasti voi ottaa vastaan kaikkia meille tarjottuja tapahtumia. Salia on mahdollista käyttää arkisin (ma-pe) klo 17:00 alkaen ja viikonloppuisin koko päivän. Mikäli olet järjestämässä jotain muuta kuin elokuvatapahtumaa tai olet kiinnostunut salista arkisin päiväsaikaan, ota yhteyttä Kulttuurikeskus Caisaan.


Leffasynttärit

Haluaisitko järjestää lapsen synttärijuhlat Kino Sherylissä? Leffasynttäreiden suuren suosion vuoksi olemme koonneet tänne vastauksia yleisimpiin kysymyksiin. Kun olet valmis lähestymään meitä, se kannattaa tehdä tämän lomakkeen avulla. Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse.

 

Miten leffasynttärit toimivat? Mitä se maksaa?

Leffasynttärit toimivat siten, että synttärivieraat tulevat elokuviin ja jäävät leffan jälkeen juhlimaan synttäreitä Kino Sherylin aulaan. Näytökset ovat kaikille avoimia yleisönäytöksiä, joihin voi tulla myös muita katsojia. Synttäriporukalle on kuitenkin varattu mahdollisuus jatkaa synttäreitä Sherylin aulatilassa, jossa voi juhlia ja nauttia myös synttäritarjoiluja seuraavan näytöksen ajan. Synttäreiden järjestämisestä ei peritä erillistä maksua. Synttärit voi siis järjestää leffalippujen ja herkkujen hinnalla, mikäli näytös kuuluu teatterin senhetkiseen ohjelmistoon.

 

Voinko toivoa haluamaani elokuvaa?

Leffoja ja näytösaikoja voi toivoa.  Helpoiten onnistuvat ohjelmistossa jo olevat elokuvat tai samana viikonloppuna ensi-illassa olevat elokuvat. Näistä ei myöskään koidu lisäkustannuksia juhlien järjestäjälle. Myös ohjelmistosta poistuneita elokuvia voi toivoa, mutta tällöin kannattaa olla aikaisin liikkeellä. Myös kokonaan ohjelmiston ulkopuolisia elokuvia voi toivoa, mutta niiden saatavuus ja hinnasto vaihtelevat hyvin paljon.

 

Milloin synttärit voi järjestää?

Paras aika on lauantaisin ja sunnuntaisin, päivän ensimmäisen näytöksen yhteydessä. Ensimmäiset näytökset alkavat noin klo 12:30-13:00 paikkeilla. Myös muut ajankohdat ovat mahdollisia.

 

Voiko teatterin kautta hankkia tarjoiluja?

Teatterin kautta on mahdollista saada kaikkia Kino Sherylin leffaherkkuja ilman erillistä varausta. Mikäli kyse on suuremmasta seurueesta tai valikoiman ulkopuolisista toiveista, niistä voi kysyä tarjousta erikseen.

Yhteydenotto

Jos olet kiinnostunut salin vuokraamisesta tai tapahtuman järjestämisestä, ole hyvä ja lähetä meille sähköpostia osoitteeseen kino.sheryl<ä>gmail.com. Asioiden nopeuttamiseksi, kerro viestissäsi ainakin seuraavat asiat:

 

  • Minkälaista tapahtumaa suunnittelet?
  • Milloin haluaisit järjestää tapahtuman? Kaikki mahdoliset päivät kannattaa mainita.
  • Minkä elokuvan haluaisit nähdä tapahtumassasi?
  • Arvioitu osallistujamäärä?
  • Kerrothan myös yhteystietosi: nimi ja puhelinnumero.